ANTALYA / KORKUTELİ - Tatköy Ramazan Karabağır İlkokulu

Fatma ÖNAL ÇETİN - SINIF ÖĞRETMENİ

02/01/1981 yılında Antalya ili Korkuteli İlçesinde doğdu.İlk, orta ve lise öğrenimini Antalya’da tamamladıktan sonra 1997 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliğini kazandı. Üniversiteyi 2001 yılında bitirdikten sonra Kahramanmaraş ili Elbistan ilçesi Izgın İlköğretim Okuluna sınıf öğretmeni olarak atandı.2009-2011 yılları arasında Kahramanmaraş Merkez Güzelyurt Nacar İlköğretim Okulunda Sınıf Öğretmenliği görevi yaptı. 2011- 2013 yılları arasında  Antalya’nın Korkuteli İlçesi Yelten Dallar İlköğretim Okulunda  Sınıf Öğretmenliğine  atandı. 2013 yılının haziran ayında Antalya’nın Korkuteli İlçesi  Tatköy Ramazan Karabağır İlkokulu’na atandı . Evli .